Comentari d'imatge

Ara us presentaré una sèrie d'imatges i la seva corresponent comentari.




1-IMATGE

En aquesta fotografia podem observem un conjunt de persones que pretenen creuar un riu mitjançant uns troncs col·locats l'un rere l'altre. Al fons visualitzem un paisatge muntanyenc i plujós.
Aquesta és una imatge completament natural, ja que no hi han elements digitals ni hi ha res trucat. Esta fet en un format horitzontal, podem dir que es complexa ja que costa definir-la en poques paraules, i obviament és icònica, monosèmica perquè només té un significat, i finalment és original perquè no és una fotografia molt freqüent. Es produeix una simetria a banda i banada de la fotografia.
Hi ha molta profunditat de camp que en permet veure el edificis del final.

Respecte l'enquadrament, podem dir que és un pla general, agafa molta part de la imtage, l'angulació és una de 3/4, el que es troba en camp és tot el que es pot veure, hi ha molt poca zona on hi hagui aire, que es al cel.
El punt de fuga mes important es troba al mig de la imtage, el pes visual es als laterals, els protagonistes són les persones del mig. La procedència de la llum és natural de tarda.




2-IMATGE

Aquesta imatge mostra com uns nens estan jugant a futbol en un camp de sorra, són dos equips i estan jugant al vespre

Aquesta és una imatge completament natural, ja que no hi han elements digitals ni hi ha res trucat. Esta fet en un format horitzontal, podem dir que es simple ja que es pot definir en poques paraules, i obviament és icònica, monosèmica perquè només té un significat, i finalment és original perquè no és una fotografia molt freqüent. 
Hi ha molta profunditat de camp que en permet veure les muntanyes del fons

Respecte l'enquadrament, podem dir que és un pla general, agafa molta part de la imtage, l'angulació és una de 3/4, el que es troba en camp és tot el que es pot veure, hi ha molt poca zona on hi hagui aire, que es al cel. És una imatge qeu es troba una mica saturada.

La procedència de la llum és natural de tarda/vespre





3-IMATGE

Aquesta imatge ens mostra un camí de pedra on al final de hi ha mar.El cel esta molt espes i de molts colors.

Aquesta és una imatge completament trucada, ja que hi han elements digitals.Esta fet en un format horitzontal, podem dir que es simple ja que es pot  definir en poques paraules, i obviament és icònica, monosèmica perquè només té un significat, i finalment és original perquè no és una fotografia molt freqüent. Es produeix una simetria a banda i banada de la fotografia, on es pot veure a banda i banda les files de pedres.
Hi ha molta profunditat de camp que en permet veure el final del mar.

Respecte l'enquadrament, podem dir que és un pla general, agafa molta part de la imtage, l'angulació és frontal el que es troba en camp és tot el que es pot veure, hi ha molta  zona on hi hagi aire, que es al cel.
El punt de fuga mes important es troba al mig de la imtage, el pes visual es al mig , els protagonistes són les composicions de les roques. La procedència de la llum és natural de tarda.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Lleis de Gestalt

ASSAIG FOTOGRÀFIC