Tendències fotogràfiques actuals

En aquesta nova entrada us ensenyaré quines són les tendències fotogràfiques actuals perquè així sempre vagis a la moda i mai et quedis enderrerit.


1-Selfie

Aquest tipus de foto va aparèixer al 2013 i desde aquest any, el seu èxit segueix permanent en la nostra societat. Es tracta d'una foto que un es fa a si mateix estirant una mica el braç o amb el 'palo selfie',aquesta tendència té les seves pròpies variants: 
'selfie' quan és un de sol
'ussie' si apareixes amb amics
'welfiesi ho fas al gimnàs i fins i tot 'dronie', per als que ho fan amb un dron.




2Fotografía zenital al menjar

Ja que el menjar és un recurs molt habitual en les xarxes socials. Experts culinaris o no, la moda ara és fotografiar els plats de manera zenital. Encara que algunes puguin semblar espontànies, la majoria d'elements que apareixen estan col·locats estratègicament per fer més atractiva la imatge.


                



3Fotografíes entre l'aigua y la superfície

El mar i la platja són l'escenari de moltes fotografies que triomfen per les xarxes socials, i més si és possible gràcies a aquest tipus de fotos, on trobem que la meitat de la càmera està submergida en l'aigua. 
A més, per fer aquest tipus de fotos no cal una càmera submergible, ja que actualment es venen moltes fundes per a smartphones amb tancaments hermètics per poder submergir-los en l'aigua sense córrer riscos.

















4- Fotografía d'una altre foto

D'un mateix, enmig del camp o en una ciutat, aquest tipus de fotografia és vàlida per a tots els escenaris. Per fer-la, com és evident, només fan falta dues càmeres de fotos.






5- Fotografíes fetes amb un dron

Consisteix en fer fotogràfies desde una alçada amb el dron, de manera qu ela persona surti a la terra i el dron façila foto desde d'alt.











6- Fotografía inexpresiva



Popular als anys 50, ha tornat amb força per treure a relucir de nou la capacitat de la fotografia de plasmar la realitat. També s'ha convertit en un senzill metode d'il·lustrar alguna cosa tal com es troba, just davant dels nostres nassos.







7- Fotografies en mitjans de transports

Els  viatges s'han tornat molt més freqüents durant els últims anys i es per això que trajectes en coche, avió, bus, metro... donen molt de què pensar  i també per fer bastantes fotografies, és per aquest motiu que s'ha tornat una tendències 






8- Fotografia de la vida quotidiana

Captura de Moments a priori "intranscendents", sense Deixar poso en la memòria, però que al cap ia la fi són els que componen la majoria del temps de la Vida.




9- Fotografia amb missatges

Tendència a fer una fotografia a un missatge ja sigui escrit trobats a bars, carrers, botigues, pells etc.








10- Fotografies amb bombes de fum

Tendència molt actual on s'intenta fer fotos normals donant-li un toc especial amb la bomba de fum que normalmentha de ser de colors vius.









Comentarios

Entradas populares de este blog

Comentari d'imatge

Lleis de Gestalt

ASSAIG FOTOGRÀFIC