Sony Photo Awards

Aquí us deixo les cinc millors fotografies pel meu gust,  guanyadores del Sony Photo Awards.



  • La primera foto és de l'autor  Fredrik Lerneryd i forma part de la seva col·lecció  anomenada Slum Ballet.

                             

                                                           He escollit aquest foto perquè m'ha cridat l'atenció la  contrast  dels colors. Ja que tenim dos colors molt vius com el rosa i el blau en un fons pobre i fosc. Aquesta fotografia ha guanyat  per la seu contrast de colors i per la tristesa que transmet, un lloc pobre sense recursos però encara i així tenen vida (ho relacionem amb els colors).









  • La segona foto és de Sebastian Meyer i forma part de la seva col·lecció anomenada  Under Every Yard Of Sky.

 
  He escollit aquest foto perquè   m'ha cridat l'atenció la seva  lluminositat. Aquesta fotografia ha guanyat el premi perquè transmet el sentiment d'un poble indefens però unit tant grans com petits per fer justícia per la seva compte ja que la resa del món no els ajuda.        







  • La tercera foto és de  Adam Pretty i forma part de la seca col·lecció anomenada Waterpolo Warriors.


   
He escollit aquest foto perquè   m'ha cridat l'atenció que sempre veien els campionats de waterpolo des de fora però el vida es troba sota l'aigua i aquesta fotografia a guanyat el premi per aquest motiu de la vida sota el aigua i els colors blanc i negre ajuden a que li faci més vida a la foto.







  • La quarta foto és  del fotògraf Lucas Locatelli i forma part de la seva galeria anomenada White Gold.



He escollit aquest foto perquè   m'ha cridat l'atenció el contrast de colors el marró de lesmuntanyes i el blancde la neu idela carretera. Ha guanyat el premi perquè respresenta la bellesa de la naturalesa












  • La cinquena foto és del Mark Philips i no forma part de cap galeria i va guanyar el premi de cultura i es titula Open Cpmetition.



He escollit aquest foto perquè   m'ha cridat l'atenció  el contrast del color blau del fons  amb el color de pell més fosc del home i de la barra. Ha guanyat el premi per que aquesta fotografia conté un color molt viu i poc usual.


















Comentarios

Entradas populares de este blog

Comentari d'imatge

Lleis de Gestalt

ASSAIG FOTOGRÀFIC