WEBQUEST SOBRE EL MÓN DEL CÒMIC

Ara us presentaré informació sobre aquests personatges/publicacions/editorials/famosos del món del còmic.

  • Frank Miller
Va ser un creador de còmics. Es va donar a conèixer a la sèrie Daredevil, també per Marvel. És un comicaire i cineasta nord-americà. Ha treballat per DC Comics, Marvel... entre les seves obres destaca Batman.



  • Persépolis
És una sèries de còmics autobiogràfics i històrics realitzats en blanc i negre per Marjane Satrapi. La sèrie explica la vida de l'autora, des de la seua infantesa a l'Iran a l'entrada en la vida adulta.



  • Hayao Miyazaki
És un destacat director, productor, animador, guinista, director i il·lustrador d'anime japonès. Cofundador de l'estudi Ghibli, juntament amb Isao Takahata, és considerat un dels grans mestres de l'animació japonesa a nivell internacional.









  • Hergé



Va ser un historietista belga.És el creador de Tintín, fet aupador del còmic belga. Tintín té, junt a Astérix, la major popularitat del còmic francòfon del món.











  • Bone
És una sèrie còmica dibuixada per l'autor Jeff Smith. Els dibuixos són en blanc i negre on hi apareixen dibuixos animats. Les històries contenten comèdia blanca i fosca fantasia èpica.













  • Mike Mignola
És un escriptor i artista de còmic i novel·la gràfica americà. Especialment conegut per ser el creador de la sèrie de còmics Hellboy per a Dark Horse Comics. Ha treballat en diversos projectes d'animació com Atlantis: The Lost Empire i l'adaptació del seu còmic The Amazing Screw-On Head.




  • DC
DC Comics és una editorial de còmics nord-americana, part de de Warner Bros Entertainment, que al seu torn és propietat de Time Warner. DC Comics és una de les empreses més grans i reeixides que operen en els còmics americans.





  • Uderzo i Goscinny
És un dibuixant i historietista. Destaca principalment per ser el creador d'Astèrixn i Obèlix. Aquest és el còmic francès probablement més popular del món. Les seves històries es traslladen a la Gàl·lia romanitzada, els habitants de la qual poseeixen una poció màgica.





  • Neil Gaiman
És un conegut autor de còmics i escriptor de ciència-ficció i fantasia. És un prolífic autor de relats, novel·les gràfiques, obres teatrals, assaigs, llibres de ciència-ficció i fantasia, per a adults i nens.




  • Flash Gordon
És una historieta de ciència ficció creada pel dibuixant Alex Raymond el 7 de gener de 1934. Flash Gordon, un famós jugador de futbol americà dels New York Jets, i Dale Arden, futura núvia de l'heroi, es llancen en paracaigudes quan un meteorit toca l'ala de l'avió en què viatjaven.



  • Joe Sacco
És un autor de còmics com a reportatges sobre guerres . Utilitza, en les seves obres, un llenguatge satíric, narracions en primera persona i combinació de vinyetes en blanc i negre i text. De tal manera que relata les condicions de vida.



  • 100 bullets
100 Bales (100 Bullets en la seva edició original) és una historieta de l'editorial Vertigo Comics, la versió adulta de l'editorial DC Comics, escrita pel nord-americà Brian Azzarello i l'argentí Eduardo Risso. Va ser guanyadora dels premis Eisner i Harvey. Originalment compta amb 100 números.



  • Moebius
Va ser un dibuixant de còmics i il·lustrador francès, conegut inicialment amb el pseudònim Gir i posteriorment també com a Moebius.
Durant els seus inicis, quan era conegut com a Gir, es dedicava a dibuixar westerns. Més endavant, durant els anys 70 i principis dels 80, la seva carrera va evolucionar com a dibuixant d'històries fantàstiques de ciència-ficció.




  • Vertigo
És un segell de l'editorial de còmics nord-americana DC Comics, creat el 1993 per diferenciar els còmics englobats en ell dels de la resta de l'editorial de temàtica més enfocada a un públic de totes les edats.


  • Alex Ross
És un il·lustrador i dibuixant d'historietes nord-americà aclamat per l'hiperrealisme del seu treball. Des dels anys noranta va col·laborar per a la indústria del còmic en dues de les més importants cases editorials, Marvel Comics i DC Comics.



  • Maus
Història  d'un supervivent, novel·la gràfica completada el 1991 per el historietista estatunidenc Art Spiegelman. Mostra les diferents raçes humanes com animals. Als jueus com ratolins, als alemanys com gats i als polacs no jueus com porcs.







Comentarios

Entradas populares de este blog

Comentari d'imatge

Lleis de Gestalt

ASSAIG FOTOGRÀFIC