Producció AV

En aquest apartat us explicaré la pel·lícula que he creat, com seria el seu procés de preproducció, producció i postproducció.

Preproducció:
En aquesta  fase, es prepara tot lo necessari abans de començar a gravar, tot parteix d'una sinopsi on s'explica breument l'argument de la pel·lícula, que jo us e deixat aquí abaix. Tot seguit un guionista farà el guió de la meva pel·lícula acord amb la meva idea, ja que jo sóc la directora. I un cop fet el guió em disposaré a passar el guió literari on està explicat l'ambientació i el diàleg a un guió tècnic, és a dir a plans i angulacions perquè així d'aquesta manera els càmeres ho tinguin molt més fàcil.


  • Sinopsis:

Melissa es desperta com tots els dies a les vuit per anar a l'escola, tot seguit desperta al seu germà petit i van junts a l'escola. Però justament el divendres 13 de maig somia un somni estrany del qual no s'enrecorda a la perfecció  però la sensació que té al despertar-se és horrible i es sent marejada. Un cop es canvia la roba es disposa a despertar al seu germà però no el troba al seu llit, i es preocupa i el comença a buscar per tota la casa. Quan arriba al menjador troba un dibuix del seu germà on apareixien ells dos i una frase que posa:" Estem en perill, corre" .

Melissa es preocupa i comença a cridar el nom del seu germà però no hi havia resposta, quan va agafar el telèfon per trucar als seus pares es va trobar un altre dibuix que posava:" Vine al nostre lloc secret". La germana caminava cap al soterrani on va escoltar crits d’en Paul, va intentar obrir la porta però no va poder, i al donar un cop a la porta va caure un altre dibuix on estava escrit:" Troba la clau en menys de 5h"  Melissa va dirigir-se cap a la porta per demanar ajuda però va trobar que no podia sortir per ningun lloc. I des de aquell moment el cronòmetre es va encendre i es va posar a buscar la clau del soterrani per tal de salvar la vida del seu germà petit.



Producció:

Un cop ja es tenim tots el plans de la pel·lícula, hem de fer un pla de producció, és a dir un document on estigui escrit quan i com es gravarà cada escena. En aquesta fase, el paper dels càmeres és molt important, ja que es  molt important que no es produeixi cap error durant la gravació com ara un salt de ràcord o un salt d'eix.
Per tant, en aquesta fase ja es gravant tots el plans de la nostra pel·lícula.


Postproducció

Un cop tenim totes les escenes gravades, es hora de muntar-les i editar-les, en aquesta fase també s'hi afegeix els efectes especials i el soroll i la veu ja que aquests mai són els que sonen en directe, sinó que són orientatius per quan els actors es doblin a si mateixos.
Aquí també s'introdueix la banda sonora, que a de ser molt suggerent.



sobre les típiques preguntes sobre d'on es trauré els diners?Qui hi hauria implicat? On es realitzaria? 
La resposta és molt simple, els diners els trauré d'un productor executiu que vulgui col·laborar amb mi amb aquest treball i que per tant financi la pel·lícula, i que obtindrà beneficis com a recompensa. Però no necessitaré una gran quantitat de diners perquè tota la pel·lícula es desenvoluparà  dins la casa i per tant m'estalviaré molts diners en el decorats d'espais i exteriors.
La pel·lícula la gravaré en una antiga típica casa americana amb tres pisos, jardí i subterrani.

El resultat d'aquesta pel·lícula sería bastant bo ja que s'escapa de lo normal, dallò tradicional.







Comentarios

Entradas populares de este blog

Comentari d'imatge

Lleis de Gestalt

ASSAIG FOTOGRÀFIC